ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

За да се запази вида на кожата дълготрайно във времето ,е необходимо да се полага не само домашна,но и професионална грижа.

[latepoint_book_button selected_service_category="5" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

ЛИЦЕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

[latepoint_book_button selected_service_category="5" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ

Терапията представлява комбинация от свойствата на какаовото масло което стяга, овлажнява и изглажда кожата с анти – стареещите и регенериращи ползи
на маслото от Ши.

ТЕРАПИЯ С БЯЛА ГЛИНА

Терапията е уникална комбинация от детокс комплекс и бяла глина. Защитава и предотвратява увреждането на кожната повърхност от токсични външни фактори и свободните радикали.

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

Процедурата се характеризира като мощна антиоксидантна  кислородна терапия с отличен регенериращ ефект за всеки тип кожа. Изчиства признаците на умора и стрес. Изключително подходяща при лечение на акне и розацея.

ТЕРАПИЯ ЗА АКНЕТИЧНА КОЖА

Терапията е подходяща за проблемна и мазна кожа,предразположена към акне . Има противовъзпалителни свойства ,благодарение на млечната и салициловата киселина, свива порите и видимо намалява пролемните участъци.

ДЪЛБОКОПОЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ

В градска среда, кожата ни е подложена на големи количества замърсявания. В допълнение е и синята светлина, излъчвана от електронните устройства, които ускоряват процеса на стареене и са причина за оксидативния стрес и липсата на тонус.

BB GLOW

Терапия за лице BB  GLOW още известна като мезоперманентен фон дьо тен е абсолютен хит за постигане на равномерен сияен тен и възстановяване младостта на кожата. Предотвратява излишният синтез на меланин и не запушва порите. 

ПЛАЗМОЛИФТ

Това е съвършено нов тип техника за повдигане кожата на клепачите, изглаждане на бръчки, подпухнали “торбички” и признаци на стареене по кожата. При плазмолифтинга не се подлагате на пластична операция, възстановяването е доста по-бързо, а резултатите са видими веднага

МИКРОНИЙДЛИНГ

Микронийдлинг е вид мезотерапия. Представлява нехирургичен метод, при който чрез микроубождания се въвеждат биоревитализиращи разтвори дълбоко в дермата. Процедурата има ревитализиращ ефект и води до стягане на кожата и заличаване на белезите.

ЛИПОЛИТИКА

Неинвазивна естетични процедура, която ще Ви помогне да изваете лицето си без да се подлагате на операции. Процедурата е не само ефективна срещу мастните натрупвания, но също така спомага за увеличаване на стегнатия вид и еластичността на кожата. 

Отзиви на наши клиенти

14.08.2020

Виктория Маринова

“Мястото,на което професионалното обслужване и качеството на изпълнение на процедурите е на изключително високо ниво! Впечатлена и очарована останах от посещението си в студиото и определено ще се върна отново там. Да се чувстваш ценен и да получаваш такова внимание в студио с многобройни клиенти е нещо незаменимо!”

19.09.2020

Даяна Димитрова

“Адмирации за вложената иновативност и старание! Професионализмът си личи отдалеч,а отношението е несравнимо. Винаги насреща за препоръки и насоки и никога не натрапват мнение.Препоръчвам горещо!”

06.10.2020

Милена Тодорова

“Прекрасно и комфортно място,предразполагащо истинска релаксация и блестящи резултати! Локацията е изключително удобна и комуникативна . Атмосферата,която витае в студиото е толкова позитивна ,че няма как да не се усмихваш покрай всички!”

Запази си час 
в Estéti Co

Остави се в ръцете на нашите специалисти

[latepoint_book_button selected_service_category="5" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]