ВЕЖДИ

Веждите са като рамка на лицето ни. Те придават излъчване ,подчертават погледа,изразяват
емоция и определят до голяма степен изражението ни!

[latepoint_book_button selected_service_category="3" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

ВЕЖДИ

Веждите са като рамка на лицето ни. 

[latepoint_book_button selected_service_category="2" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

КАНА ЗА ВЕЖДИ BrowHenna

Дълготрайна и подчертаваща процедура за вежди, не поврежда естествените косъмчета, а подпомага растежа. Дълготраен резултат до 6 седмици върху косъмчетата на веждите и до 14 дни върху кожата.

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Микроблейдинг е прецизен съвременен японски полуперманентен метод, с чиято помощ се оформят напълно естествени и вежди. С много фини игли се въвежда пигментно вещество между епидермиса и дермата. Работи се повърхностно, наличието на болка е сведено до минимум.

Отзиви на наши клиенти

14.08.2020

Виктория Маринова

“Мястото,на което професионалното обслужване и качеството на изпълнение на процедурите е на изключително високо ниво! Впечатлена и очарована останах от посещението си в студиото и определено ще се върна отново там. Да се чувстваш ценен и да получаваш такова внимание в студио с многобройни клиенти е нещо незаменимо!”

19.09.2020

Даяна Димитрова

“Адмирации за вложената иновативност и старание! Професионализмът си личи отдалеч,а отношението е несравнимо. Винаги насреща за препоръки и насоки и никога не натрапват мнение.Препоръчвам горещо!”

06.10.2020

Милена Тодорова

“Прекрасно и комфортно място,предразполагащо истинска релаксация и блестящи резултати! Локацията е изключително удобна и комуникативна . Атмосферата,която витае в студиото е толкова позитивна ,че няма как да не се усмихваш покрай всички!”

Запази си час 
в Estéti Co

Остави се в ръцете на нашите специалисти

[latepoint_book_button selected_service_category="3" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]