[latepoint_book_button selected_service_category="12" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

МЕСЕЧНИ ОФЕРТИ

през Юни
от EstѐtiCo

[latepoint_book_button selected_service_category="12" bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

Пакет от 3 процедрури лазерна епилация - 15%

При всеки закупен пакет получавате 1 процедура подарък

Пакет от 6 процедрури лазерна епилация - 25%

При всеки закупен пакет получавате 1 процедура подарък

До края на Юли Маникюр + педикюр с - 30% отстъпка

През месеците Юни и Юли комбинирайте грижата за ръцете и краката и вземете отстъпка 30% от цената на услугите

Микроблейдинг

До края на Юни Микроблейдинг на цена от 250 лв

Към услугата е включен Ретуш и козметика за домашна грижа

    ПРОМО ПАКЕТ RE.SHINE

Възстановяваща шампоан и терапия RE.STORE 200ml. 

Използвайки високо технологична технология, използваща растителни стволови клетки, ензими извлечени от папая и ананас се комбинират с протеините от супер храните, заключват влагата в косъма и помагат да се реконструира увредената коса. 

 Възстановяваща терапия SHIMMER.SHINE 100ml.

Възстановяваща блясъка терапия и парфюм за коса. Лек спрей с отразяваща светлината технология от висококачествена грижа за косата, добавя блясък към косата без мазен остатък или допълнително отежняване.

ПРОМО ПАКЕТ SILKY SMOOTH REPAIR

ПРОМО ПАКЕТЪТ SILKY SMOOTH REPAIR включва:

 1. ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН REPAIR-ME.WASH 250ML. – Реконструиращият шампоан зареден със силата на протеини от бамбук и копринени аминокиселини, укрепва косата, докато нежно почиства замърсяванията. Силата на активните ензими добити от папая ще възстановят и реконструират косата, използвайки протеини добити от супер храни. 

2. ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ REPAIR-ME.RINSE 250ML – Реконструиращият, укрепващ балсам с масло от ший и екстракт от алое вера, деликатно ще покрият косъма и ще защитят от увреждане и ще осигурят сияен блясък. Липидите, витамините и антиоксидантите съдържащи се в супер храните като акаи в комбинация със възстановяващата сила на маслото от ший, дават еластичност и блясък на перфектна коса. 

3. ПОДАРЪК: ANTI-AGE ТЕРАПИЯ YOUNG.AGAIN 100ML – Терапевтичен флуид-олио без отежняване, обогатено с безсмъртниче, за да се противодейства на процеса на окисляване и стареене. Поглезете се с интензивно подхранена, гладка и мека коса. Нанасяйте ежедневно, за да влеете в косата блясък и защита от топлина и околната среда. Изключително подходящ след обезцветявания, кичури, балеажи, омбре.

 

Estéti Co

Последвай ни в Instagram

Запази си час 
в Estéti Co

Остави се в ръцете на нашите специалисти

[latepoint_book_button bg_color="#A71C77" text_color="#FFFFFF" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]