ЗА МЪЖЕ

Класата,която един мъж излъчва вдъхва авторитет и обаятелност у всеки дори и непознати.

ЗА МЪЖЕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

[latepoint_book_button selected_service_category="9" bg_color="#FFFFFF" text_color="#000000" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]

BARBER

Желаният мъж е поддържаният мъж. Доверете се на нашият професионален бръснар за Вашата модерна визия. Запишете часа си и ще получите професионални съвети относно за своите специални нужди в грижата за коса и братада.

МЪЖКИ МАНИКЮР

Все повече мъже обръщат специално внимание на ноктите си . Въпреки това повечето от тях продължават да са консервативни и да се страхуват от думата „маникюр“. 

МЪЖКИ ПЕДИКЮР

Добре поддържаните нокти винаги са били считани за знак за човешкото здраве. За мнозина думата педикюр се свързва с оцветяване на ноктите и им придава определена форма. Мъжкият педикюр е цяла гама от дейности за постигане на чист тип нокти.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Гладка кожа без окосмяване през всички сезони?! Звучи като нещо,за което всички сме мислили, а вече е възможно, достъпно и подходящо за всички! Лазерната епилация в последните години се
развива с изключително бързи темпове, достигайки връх в прогеса си – дълготрайното обезкосмяване вече е приложимо и върху кожа с тен!

Отзиви на наши клиенти

14.08.2020

Виктория Маринова

“Мястото,на което професионалното обслужване и качеството на изпълнение на процедурите е на изключително високо ниво! Впечатлена и очарована останах от посещението си в студиото и определено ще се върна отново там. Да се чувстваш ценен и да получаваш такова внимание в студио с многобройни клиенти е нещо незаменимо!”

19.09.2020

Даяна Димитрова

“Адмирации за вложената иновативност и старание! Професионализмът си личи отдалеч,а отношението е несравнимо. Винаги насреща за препоръки и насоки и никога не натрапват мнение.Препоръчвам горещо!”

06.10.2020

Милена Тодорова

“Прекрасно и комфортно място,предразполагащо истинска релаксация и блестящи резултати! Локацията е изключително удобна и комуникативна . Атмосферата,която витае в студиото е толкова позитивна ,че няма как да не се усмихваш покрай всички!”

Запази си час 
в Estéti Co

Остави се в ръцете на нашите специалисти

[latepoint_book_button selected_service_category="9" bg_color="#FFFFFF" text_color="#000000" caption="Запази час" font_size="18px" border_radius="55px" padding="px"]